Charme Camping Buurse 

Nu met gratis WiFi

 

 

 

Startpagina - De Camping - Plattegrond - Tarieven - Omgeving - Vermaak - Contact - Links - Evenementen - Video's 
Deutsch
 - English - Rekenhulp - Fotoalbum


welkom op de website van Camping Landgoed 't Hazenbos

De camping ligt temidden van fraaie Twentse natuurgebieden op Landgoed 't Hazenbos.

Camping Landgoed 't Hazenbos heeft vanaf 2002 een aantal ingrijpende veranderingen ondergaan. Gefaseerd zijn vanaf 2002 tot 2004 de stacaravans volledig verdwenen. Camping Landgoed 't Hazenbos richt zich geheel op de toeristische kampeerder die rust en ruimte zoekt. Sinds 2004 is het aantal kampeerplaatsen verkleind van ruim 150 naar 50 stuks. Als gevolg daarvan is Camping Landgoed 't Hazenbos nu een camping met een kleinschalig en gemoedelijk karakter waar u de keuze heeft uit (zeer) ruime en gevarieerde plaatsen. U kunt zowel in de zon als in de schaduw kamperen. Doordat er schaalverkleining heeft plaatsgevonden is er nu, nog meer als voorheen, een ruime mogelijkheid om zonder het terrein te verlaten te genieten van de rust en schoonheid die de natuur met al z'n pracht aan flora en fauna te bieden heeft. Het grootste gedeelte van het landgoed bestaat uit bos waar u vrij kunt vertoeven!

Al deze zaken maken Camping Landgoed 't Hazenbos uniek in z'n omgeving. En een leuke bijkomstigheid is dat u hiervoor nog weinig betaalt ook. Vergelijkt u zelf maar eens. 1 overnachting voor 2 personen plus caravan of tent, elektriciteit en toeristenbelasting voor slechts € 17,55.

In de directe omgeving vindt u genoeg mooie en leuke mogelijkheden waaronder:

Het Buurserzand, 375 ha. groot, begint al op 500 meter afstand van de camping en is uniek in West Europa.
Het Witte Veen, 290 ha. groot op 2 km. afstand en het Buurserveen, 87 ha. groot op 4 km. afstand.
Afwisselende natuurgebieden met o.a. heidevelden met jeneverbessen, bos en vennen.
Door deze variaties zijn er veel soorten zeldzame planten en dieren.
Een recreatieplas 't Rutbeek, 40 ha. groot, op 3 km. afstand om te zwemmen, windsurfen of te waterskien.

NIEUW
Klik hier voor het nieuwe digitale campingoverzicht/parkboekje.Camping Landgoed 't Hazenbos 
Is uitgeroepen tot één van de 100 Charme Campings in de Benelux.

Camping Landgoed 't Hazenbos is samen met nog 99 andere campings opgenomen in het door de ANWB uitgegeven boekje met zogenaamde Charme Campings. Volgens de samenstellers van dit boekje onderscheiden deze campings zich door hun bijzondere karakter. We schreven het al in het begin; "de camping onderscheidt zich door het kleinschalige en gemoedelijke karakter". We zijn dan ook trots om dit door de vermelding in dit boekje bevestigd te zien.

 

ISBN-10:

9018028592

ISBN-13:

9789018028596

Uitgever:

ANWB Uitgeverij Boeken

Aantal pagina's:

120

Fysieke vorm:

Boek

Bindwijze:

Paperback

Genre:

Campinggidsen

 

U ziet, de omgeving heeft erg veel te bieden en dat geldt ook voor de camping. Er is een toiletgebouw dat afhankelijk van het seizoen centraal verwarmd is. Wastafels en wascabines met warmwater, voldoende douches en een paar babybadjes. Het is mogelijk gebruik te maken van wasmachine, centrifuge of droogtrommel. Op het gehele terrein zijn elektriciteitsaansluitingen van 6 Ampère (230 volt, 1.380 Watt). Er zijn ruime plaatsen op grasveldjes of in het bos. 

Het grootste deel van de camping is autovrij, de auto staat op het parkeerterrein en u betaalt er dan niet voor. Er zijn ook 2 veldjes waar de auto naast de caravan of tent geplaatst kan worden. De camping is vooral gericht op de toeristische kampeerder die van rust en ruimte houdt. Er zijn maar enkele seizoen- en jaarplaatsen.

Ideaal voor gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar en ideaal voor senioren. Voor de kleintjes is er voldoende speelgelegenheid. Op de camping geen kantine of restaurant. Er is op de camping geen georganiseerd vermaak zoals bingo, disco e.d. Er is geen recreatieteam dat de jeugd bezighoudt. De camping is voor jongeren dan ook minder geschikt.

De wandelaar en de fietser kan zijn hart ophalen. In bovengenoemde natuurgebieden zijn volop wandel- en fietspaden. Ook aan de andere kant van de grens, op 3 km. afstand, in Duitsland kunt u prachtige fietstochten maken.
 

 

Camping landgoed 't Hazenbos is lid van ANWB, ADAC en RECRON.


Top