Sluiting camping per 31 oktober 2022. Klik voor meer info.

 
Download hier de Rekenhulp of klik op het voorbeeld hiernaast. Meestal wordt het bestand (bij Windows) geplaatst in de map "Downloads".

Enkele tips.

Dit is een Microsoft Excel worksheet. Hiervoor moet er Excel op uw computer ge´nstalleerd zijn. Of u kunt als u dat niet heeft het gratis Open Office installeren.

Dit is een onbeveiligde versie. Vul alleen de lichtblauwe velden in! Met een beveiligde versie werkt het namelijk niet met bepaalde app's. U kunt het werkblad wel zelf beveiligen, de cellen/velden zijn er voor ingesteld.

Omdat het een gedownload bestand betreft wordt bewerken in eerste instantie in Excel meestal geblokkeerd. U dient dan in de balk die bovenin getoond wordt op "Bewerken inschakelen." te klikken. U kunt daarna de waarden aanpassen en ook de Rekenhulp opslaan op uw pc. Bij gebruik van Open Office (Calc) verschijnt die balk niet en kunt u het meteen gebruiken en/of opslaan.

Op een Android tablet werkt het bijvoorbeeld met de app Polaris of Kings Office. Een enkel berichtje wordt echter niet getoond. Het kan zijn dat u om een cel te bewerken moet dubbeltikken voordat uw toetsenbord verschijnt en u de waarde(n) kunt aanpassen. Met de iPad heb ik (Webmaster en maker van de Rekenhulp) geen ervaring. Mogelijk dat het met de juiste app ook daarop werkt.

Let op dat u de berekening voor het juiste jaar met de actuele prijzen gebruikt. Het jaartal vindt u links onderaan in de Rekenhulp die u heeft gedownload en in de bestandsnaam. (Dus niet uitgaan van het voorbeeld hiernaast.)

Dit programma is met uiterste zorg gemaakt, maar het blijft een hulpmiddel. Er kunnen aan deze berekening dan ook geen rechten worden ontleend.


U bevindt zich op pagina Rekenhulp.

Startpagina - De Camping - Plattegrond - Tarieven - Omgeving - Vermaak - Evenementen - Video's 
Deutsch - English - Rekenhulp - Fotoalbum - Huisregels - Contact