Sluiting camping per 31 oktober 2022. Klik voor meer info.
 

Klik hier voor enkele omgevingsfoto's.

Wanneer u gericht op pad wilt gaan, ga dan eerst even langs bij de VVV in Haaksbergen. Er is een scala van uitgezette wandel- en fietsroutes. Zo uitgebreid en voorzien van de juiste onderbrekingen en informatie dat u optimaal kunt genieten van alles wat het Twentse landschap te bieden heeft. Maar ook direct over de grens bij onze oosterburen is het nodige natuurschoon.

Wat op deze pagina staat zijn uiteraard maar een paar voorbeelden om u een indruk te geven. Als u zich bij de VVV laat informeren zult u zien dat er in werkelijkheid een veelvoud aan mogelijkheden is. Te veel om hier op te noemen. En om alvast in de stemming te komen vindt u hier het Twents Volkslied.


Flora en fauna
 

Buurserzand

Op slechts 500 meter afstand van de camping begint 't Buurserzand. Een uniek stukje natuurgebied in Europa dat deel uitmaakt van vereniging natuurmonumenten.

Witte Veen

Aansluitend komt u in het Witte Veen. Hier kunt u zich direct tussen de Schotse Hooglanders begeven, hetgeen op zich al een aparte ervaring is. En als u geluk heeft komt u er misschien ook nog wel een boomkikker tegen. Ook dit behoort tot natuurmonumenten.
 

Musea en bezichtiging


Haarmühle

"Die Haarmühle" is een oude watermolen net over de Duitse grens. Gemakkelijk naartoe te fietsen. U kunt hier ook roeiboten of fietsen huren. Haarmühle heeft ook een grote "Biergarten", restaurant en speeltuin. Er worden ook regelmatig feesten en BBQ's georganiseerd. Men kan hier 365 dagen per jaar de hele dag terecht.
Korenbloem windmolen

Windmolen de Korenbloem stamt uit uit 1798 en staat in Haaksbergen.
Museum Buurt Spoorweg

Spoorwegmuseum in Haaksbergen met de mogelijkheid op diverse dagen ritjes met oude treinen te maken.
Oostendorper
Watermolen

De Oostendorper Watermolen is een oude watermolen in Haaksbergen met café restaurant erbij. Staat in de buurt van de golfbaan en de sportvelden.
 

U bevindt zich op pagina Omgeving.

Startpagina - De Camping - Plattegrond - Tarieven - Omgeving - Vermaak - Evenementen - Video's 
Deutsch - English - Rekenhulp - Fotoalbum - Huisregels - Contact